Om oss

Om oss

REISE TIL IRENEGARDEN


Anten du kjem med bil eller fly, så vil ein stort sett kome til Lauvstad med ferja frå Volda. Timeplanen finner du her.
Frå sør er det også muleg å køyre rundt Dalsfjorden eller via Fiskå/Syvde.

Irenegarden, Dalsfjordvegen 193

6133 Lauvstad, Norway

+47 90895853
        +47 41513719

Området

Irenegarden ligg vakkert til på Lauvstad i Volda kommune, like ved der dei to fjordane Dalsfjord og Voldsfjord møtast. Lauvstad er eit flott utgangspunkt for dagsturer til stadar som Ålesund, Briksdalsbreen, Geiranger, Trollstigen, Vestkapp, Loen med meir. Området er også eit eldorado for fotturer og sjøaktiviteter, inkludert svømming, båtliv og fiske.


Ved Lauvstad ferjekai, 2 minutters kjøring fra bustaden, finn du daglegvarebutikk med post, bensin, fiskeutstyr, litt apotekutstyr og mykje mer. Det er absolutt verdt eit besøk!


Irenegarden er omgitt av fjell, grønne åsar, tre, fossefall og spektakulær fjordutsikt.


Som ei lita ekstra teneste så har vi markert nokre nyttige interessepunkt i området vårt. Du kan åpne den i Google Maps for betre veiledning og informasjon.

Kan vi hjelpe deg?

Send oss gjerne ei melding!

 
 
 
 

Eigarane


Bak desse sidene, og eigarane av Irenegarden, finn du oss, SIlje og Frode Tilseth. Vi er foreldre til Martin (6 år) og Elias (12 år).

Mor Silje er lærar ved ein barneskule, og Frode arbeidar offshore. Vi bur ikkje på garden sjølve enno, men vi tilbringer ofte tid der. Vi trivast med å møte gjestane våre, og er glade for om vi kan vere til hjelp for deg.